• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

 


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Двадцять  восьма  сесія        VI скликання
 
від  20.11.14                     № 1352    

Про надання у користування мисливських угідь
товариству з обмеженою відповідальністю 
«Мисливський клуб «Хантер»

Розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 26.11.13 № 03-01/6459-13  щодо надання у користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливський клуб «Хантер», керуючись статтями 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської   катастрофи,    екології    та     використання  природних  ресурсів від_11.11.14, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати у користування мисливські угіддя площею 5112 га на території Коростишівського  району товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливський клуб «Хантер»  терміном на 25 років, згідно з додатком.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливський клуб «Хантер»:  

2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проекту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання даного виду робіт.

2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

2.3 Для регулювання відносин між власниками або користувачами земельних ділянок укласти відповідні договори.

2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проекту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                        В.Й.Француз   

 

 

 

Додаток до рішення