• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцята  сесія                                                                                     VI скликання

від 19.03.15  №  1437

Про прийняття теплових мереж

    Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування    в Україні”, враховуючи клопотання комунального закладу “Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей” Житомирської обласної ради, рішення Житомирської міської ради  від 26.12.14 № 837 “Про передачу від комунального підприємства “Житомиртеплокомуненерго” Житомирської міської ради теплових мереж на баланс Житомирського обласного педагогічного ліцею Житомирської обласної ради”, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету  і комунальної власності  від 20.02.15 , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Закріпити на балансі комунального закладу “Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей” Житомирської обласної ради теплові мережі   Ø - 219 мм,  протяжністю 224,9 м,  та теплові мережі  Ø - 89 мм, протяжністю 17,5 м, на праві оперативного управління.

2.  Директору комунального закладу “Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей” Житомирської обласної ради Корінній Л.В. здійснити приймання-передачу теплових мереж у порядку, встановленому чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

 

 

Голова обласної ради                                                                       В.Й. Француз