• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ


                                                                                                                                                                                                                                                        
Тридцята сесія                                                                               VI скликання

від 19.03.15 № 1441

Про зміну розміру
орендної плати
    
Відповідно до статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення обласної ради від 15.12.11 № 333 “Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 22.12.14, від 06.02.15, від 13.03.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити орендну плату у розмірі 1 грн. у рік:

1.1. Громадській організації “Ветерани повітряно-десантних військ, союз десантників Житомирської області” за користування приміщенням загальною площею 18,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14, на 2015 рік.

1.2. Житомирській організації ветеранів “Золота Зірка” за користування приміщенням загальною площею 18,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12,
на 2015 рік.

1.3. Житомирській обласній організації ветеранів за користування приміщенням загальною площею 73,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 2,
на 2015 рік.

1.4. Громаді Свято-Михайлівського кафедрального собору Української православної церкви Київського патріархату за користування приміщеннями загальною площею 1511,9 кв. м, які перебувають на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 12, на 2015 рік.

1.5. Житомирському обласному відділенню дитячого фонду України за користування приміщенням загальною площею 16,65 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан
ім. С.П. Корольова, 12, з 27.12.14 по 31.12.15.

1.6. Житомирській обласній громадській організації “Захист дітей війни” за користування приміщенням загальною площею 25,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25, з 10.12.14 по 31.12.15.

1.7. Житомирській обласній організації Національна спілка письменників України за користування приміщенням загальною площею 19,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан
ім. С.П. Корольова, 2, на 2015 рік.

1.8. Науково-редакційній групі з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області за користування приміщенням загальною площею 32,1 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25, на 2015 рік.

1.9. Житомирському обласному відділенню пошуково-видавничого агентства “Книга Пам’яті України” за користування приміщенням загальною площею 36,5 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25, на 2015 рік.

1.10. Комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради за користування приміщенням загальною площею 73,16 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, на 2015 рік.

1.11. Житомирській обласній організації інвалідів війни та Збройних
Сил за користування приміщенням загальною площею 24,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан
ім. С.П. Корольова, 12, з 10.12.13 по 09.11.16.

1.12. Комунальному підприємству “Облархпроект” Житомирської обласної ради за користування приміщенням загальною площею 225,1 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, на 2015 рік.
1.13. Обласній державній адміністрації за користування приміщенням загальною площею 560,6 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської  обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 2, з 04.09.14 по 31.12.15.

1.14. Житомирській обласній організації Товариства Червоного Хреста України за користування приміщенням загальною площею 27,9 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи “Обласна база спеціального медичного постачання” Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Комерційна, 2, з 02.03.15 по 31.12.15.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

 

 


Голова обласної ради                                                                        В.Й. Француз