• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Тридцята   сесія        VI скликання
 
від    19.03.15                     №1449    

Про  інформацію  щодо  ефективності
використання земель, наданих для
розробки  надр

 Відповідно до рішення президії обласної ради від 16.09.13 стосовно створення робочої групи щодо вивчення питання ефективності використання  земельних площ,  виділених під  кар’єри,  розглянувши  інформацію про використання земель, наданих для розробки  надр  на території області, враховуючи   рекомендації постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської   катастрофи,    екології    та     використання  природних  ресурсів   від 19.03.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію обласної державної адміністрації щодо   ефективності   використання земель, наданих для розробки  надр  на території області, взяти до відома.

2. Обласній державній адміністрації продовжити моніторинг стану використання земель підприємствами гірничодобувної галузі та активізувати роботу щодо залучення інвестиційних ресурсів для будівництва нових і переобладнання діючих підприємств, що сприятиме розвитку гірничодобувної  галузі.

3. Довести інформацію головам районних державних адміністрацій та районних рад області.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                       В.Й. Француз   

 

 

 

Додаток до рішення