• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

 

Тридцята сесія                                                                              VІскликання

від 19.03.15              № 1460

Про затвердження переліку
регіонально рідкісних
видів тварин Житомирської області

Відповідно до ст.ст. 15,40, 64 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст.ст. 15,37, 37-1 Закону України «Про тваринний світ», з метою охорони та відтворення тваринного світу Житомирщини, розглянувши пропозиції обласної державної адміністрації    від 09.02.15 № 0642/51/2-15, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питаньЧорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів від 19.03.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити загальний перелік рідкісних та зникаючих видів тварин, які підлягають особливій охороні на території Житомирської області, у т.ч. видів Європейського червоного списку, Бернської, Боннської та Вашингтонської конвенцій, Червоної книги України, регіонально рідкісних видів (додатки 1,2).

2. Затвердити Положення про перелік регіонально рідкісних видів тварин, які не занесені до Червоної книги України, але є рідкісними або такими, що перебувають під загрозою зникнення на території Житомирської області (додаток 3).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питаньЧорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                                                   В.Й. Француз

 

 

 

Додаток до рішення