• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять перша  сесія                                                                           VI скликання

від 28.05.15 № 1522

Про списання  будівлі
складу механіка
    
Відповідно до статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 10.04.14 № 1157 «Про затвердження Положення про порядок списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», враховуючи звернення Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради  від 04.03.15 № 78, висновки спеціалістів про непридатність та недоцільність подальшого використання майна, рекомендації постійної  комісії  обласної ради з питань бюджету і комунальної власності  від 09.04.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на списання з балансу  Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради  будівлі складу механіка (літ. Г) за адресою: м. Житомир, вул. Піонерська, 138 а, (загальна площа 43,9 кв. м,  інвентарний № 01010005, первісна балансова вартість 23690,00 грн.), що знаходиться в аварійному стані і непридатний для подальшого використання.

2. Списання будівлі складу механіка оформити відповідно до чинного законодавства.

3. Генеральному директору Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради  Рибинському І.Є. забезпечити виконання рішення та в місячний термін повідомити обласну раду про списання будівлі складу механіка.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                            В.Й. Француз