• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

                                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

                                                                                                                                                                                                                                                       
Тридцять перша сесія                                                                         VI скликання

від 28.05.15 № 1528

Про зміну розміру
орендної плати
    
Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення обласної ради від 15.12.11 № 333 “Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 09.04.15, від 23.04.15, від 22.05.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити орендну плату у розмірі 1 грн.:

1.1. Житомирському обласному відділенню Всеукраїнського об’єднання ветеранів за користування приміщенням загальною площею 24,1 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, на 2015 рік.

1.2. Комунальному підприємству “Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” Житомирської обласної ради за користування приміщенням загальною площею 35,2 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, з 05.05.15 по 31.12.15.

1.3. Благодійній організації “Фонд допомоги онкохворим дітям “Разом до життя” за користування приміщенням загальною площею 16,4 кв. м, яке перебуває на балансі Житомирського комунального книжково-газетного видавництва “Полісся” Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, вул. Шевченка, 18а, з 01.05.15 по 31.12.15.

1.4. Комунальній установі “Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я” Житомирської обласної ради за користування приміщеннями загальними площами 196,7 кв. м та 837,8 кв. м, які перебувають на балансах Житомирської обласної психіатричної лікарні № 1 Житомирської обласної ради і комунальної установи “Обласна база спеціального медичного постачання” Житомирської обласної ради за адресами: Житомирський район, с. Зарічани, Бердичівське шосе, 3, та м. Житомир, вул. Комерційна, 2, з 01.05.15 по 31.12.15.

1.5. Житомирському обласному відділенню Національного олімпійського комітету України за користування приміщенням загальною площею 35,3 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М.Бердичівська, 25, на 2015 рік.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

 


Голова обласної ради                                                                        В.Й. Француз