• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ


Тридцять перша сесія                                                     VI скликання

від 28.05.15 № 1551

Про припинення Житомирського
обласного навчально-курсового
комбінату Житомирської обласної ради
шляхом перетворення

Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 104-108 Цивільного кодексу України, ст. ст. 56-58 Господарського кодексу України, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 18.05.15, з питань бюджету і комунальної власності від 22.05.15 , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити юридичну особу - Житомирський обласний навчально-курсовий комбінат  Житомирської обласної ради  (юридична адреса: 11701, Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Єрьоменка, 10) шляхом його перетворення у комунальне підприємство „Житомирський обласний навчально-курсовий комбінат”  Житомирської обласної ради.

2. Передати все майно, права і обов’язки Житомирського обласного навчально-курсового комбінату Житомирської обласної ради  правонаступнику –комунальному підприємству „Житомирський обласний навчально-курсовий комбінат”  Житомирської обласної ради  згідно з передавальним актом.

3. Затвердити комісію з припинення Житомирського обласного навчально-курсового комбінату Житомирської обласної ради шляхом перетворення згідно з додатком 1.

4. Затвердити порядок і строки припинення Житомирського обласного навчально-курсового комбінату Житомирської обласної ради шляхом перетворення згідно з додатком 2.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

 

 

Голова обласної ради                                                                       В.Й. Француз

 Додаток до рішення