• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ  

Тридцять перша  сесія        VІ  скликання

від  28.05.15  №  1527        

Про зменшення розміру
земельної ділянки

Керуючись ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Положення про порядок управління об’єктами спільної  власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 19.03.15 №1434, враховуючи листи Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради від 17.12.14 №375 та ТОВ “Сілі-Кор” від 06.11.14 №53, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на зменшення розміру земельної ділянки Шахворостівського лісництва, площею 39,4 га, на території Харитонівської сільської ради Коростишівського району Житомирської області, квартали 23, 24, яка перебуває у користуванні дочірнього підприємства “Коростишівський лісгосп АПК” Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Житомироблагроліс” Житомирської обласної ради,  для розробки піщаного кар’єру ТОВ “Сілі-Кор”.

2.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з    питань    бюджету    і   комунальної    власності.

 

 

Голова обласної ради                                                             В.Й. Француз