• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять перша сесія        VI скликання

від   28.05.15                       №1555    

Про додаткове надання у користування мисливських
угідь громадській організації «Мисливсько-рибальський
клуб «Артеміда»


Розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 08.04.15 № 03-01/3048-15 та погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 12.05.15 №2182/19/2-15, клопотання громадської організації «Мисливсько-рибальський клуб «Артеміда» від 15.04.15 №9  щодо додаткового надання у користування мисливських угідь, керуючись статтями 21, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської   катастрофи,    екології    та     використання  природних  ресурсів від 19.05.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Додатково надати у користування мисливські угіддя площею 167,4 га  громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Артеміда» Станишівського лісництва ДП «Житомирське ЛГ» в межах кварталів №№ 13-15 (урочище «Городищенська дача») на території Троковицької, Городищенської та Високівської сільських рад Черняхівського району до раніше наданих рішенням обласної ради від 22.03.12 № 491 «Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Артеміда»   площею 4996,0 га терміном на  15 років,  визначивши загальну площу мисливських угідь 5163,4 га.
2. Громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Артеміда»:  
2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проекту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання даного виду робіт.
2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

2.3. Для регулювання відносин, визначення  розміру  та порядку  внесення плати за користування мисливськими  угіддями укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.
2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проекту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                       В.Й. Француз