• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015
trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять перша сесія                                                                   VІ скликання                                  

від 28.05.15  № 1547

Про внесення змін до Положення
про постійні комісії
обласної ради VІ скликання

         Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв′язку з набранням чинності 26.04.15 Закону України «Про запобігання корупції» та доповненням Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статтею 591 «Конфлікт інтересів», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради, обласна рада

        

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Положення про постійні комісії обласної ради, затвердженого рішенням обласної ради від 14.12.10 № 14 «Про Положення про постійні комісії обласної ради VІ скликання», доповнивши підрозділ «З питань законності, правопорядку і прав людини» розділу ІV «Функціональна спрямованість постійних комісій» таким пунктом:

«10. Здійснює контроль за дотриманням вимог частини першої статті 591 «Конфлікт інтересів» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», надає зазначеним у ній особам консультації та роз′яснення щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань законності, правопорядку і прав людини, з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

 

Голова обласної ради                                                                   В.Й. Француз