• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015
trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ
Тридцять перша сесія                                                                   VІ скликання                                  

від 28.05.15   № 1548

Про внесення змін до Регламенту
роботи обласної ради VІ скликання, зі змінами

         Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв′язку з набранням чинності 26.04.15 Закону України «Про запобігання корупції» та доповненням Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статтею 591 «Конфлікт інтересів», враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради, обласна рада

        

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Регламенту роботи обласної ради VІ скликання,  затвердженого рішенням обласної ради від 14.12.10 № 13 «Про Регламент роботи обласної ради», зі змінами, доповнивши ст.13 абзацем такого змісту:

«Голова, перший заступник, заступник голови обласної ради, депутат обласної ради бере участь у розгляді, підготовці і прийнятті рішень обласної ради за умови самостійного публічного оголошення про конфлікт інтересів під час засідання ради, на якому розглядається відповідне питання. Для самостійного публічного оголошення про конфлікт інтересів вищевказаним особам надається слово з місця без запису на виступ».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради з питань законності, правопорядку і прав людини, з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

 

Голова обласної ради                                                                   В.Й. Француз