• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять друга  сесія                                                VІ скликання

від     14.08.15 № 1568

Про  утворення  Потіївської сільської
об’єднаної територіальної  громади та
призначення перших місцевих виборів депутатів
Потіївської  сільської ради об’єднаної
територіальної  громади та  Потіївського
сільського голови

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до частини 7 ст. 7, частини 2 ст. 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження перспективного плану формування  територій громад Житомирської області», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 05.08.2015 № 236 «Про затвердження висновків щодо відповідності Конституції  та законам України проектів рішень місцевих рад про добровільне об’єднання  територіальних громад», враховуючи подання Потіївського сільського голови від  10.08.15 №  290, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 14.08.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Утворити Потіївську  сільську об’єднану територіальну громаду з центром у селі Потіївка Радомишльського району Житомирської області.

2. Ввести до Потіївської  сільської об’єднаної територіальної громади:

села Потіївка, Моделів Потіївської сільської ради4

села Гута-Потіївка, Вихля, Заміри, Клен, Мирне, Нова Мар’янівка, Стара Буда Гуто-Потіївської сільської ради;

села Заньки, Гришківка, Дорогунь, Дубовик, Прибуток, Теклянівка Заньківської сільської ради;

села Нова Буда, Буглаки, Будилівка, Новосілка Новобудської сільської ради;

села Облітки, Вівче, Дітинець, Морогівка, Стара Гребля Облітківської сільської ради.

3. Призначити перші місцеві вибори депутатів Потіївської сільської ради об’єднаної територіальної громади та Потіївського сільського голови на 25 жовтня 2015 року згідно з чинним законодавством.

4. Доручити Потіївському сільському голові у триденний строк з дня оголошення відповідною виборчою комісією на пленарному засіданні ради рішення про обрання сільської ради та сільського голови об’єднаної територіальної громади здійснити заходи щодо державної реєстрації органів місцевого самоврядування об’єднаної територіальної громади як юридичних осіб публічного права з найменуванням «Потіївська сільська об’єднана територіальна громада Радомишльського району Житомирської області».

5. Рішення обласної ради направити у Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України, Центральну виборчу комісію, Житомирську обласну державну адміністрацію, головне управління статистики у Житомирській області.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради Годованого Р.М. та постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.Й. Француз