• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять друга  сесія                                                VІ скликання

від     14.08.15 № 1570

Про  утворення   Тетерівської сільської
об’єднаної територіальної  громади та
призначення перших місцевих виборів депутатів
Тетерівської  сільської ради об’єднаної
територіальної  громади та  Тетерівського
сільського голови

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до частини 7 ст. 7, частини 2 ст. 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження перспективного плану формування  територій громад Житомирської області», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 05.08.2015 № 235 «Про затвердження висновків щодо відповідності Конституції  та законам України проектів рішень місцевих рад про добровільне об’єднання  територіальних громад», враховуючи подання Тетерівського сільського голови від 07.08.15 № 254, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 14.08.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Утворити Тетерівську  сільську об’єднану територіальну громаду з центром у селі Тетерівка Житомирського району Житомирської області.

2. Ввести до Тетерівської  сільської об’єднаної територіальної громади:

село Тетерівка Тетерівської сільської ради;

села Буки, Нова Рудня, Руденька, Тригір’яБуківської сільської ради;

села Дениші, Михайлівка, УлянівкаДенишівської сільської ради;

села Корчак, Катеринівка, ПерлявкаКорчацької сільської ради.

3. Призначити перші місцеві вибори депутатів Тетерівської сільської ради об’єднаної територіальної громади та Тетерівського сільського голови на   25 жовтня 2015 року згідно з чинним законодавством.

4. Доручити Тетерівському сільському голові у триденний строк з дня оголошення відповідною виборчою комісією на пленарному засіданні ради рішення про обрання сільської ради та сільського голови об’єднаної територіальної громади здійснити заходи щодо державної реєстрації органів місцевого самоврядування об’єднаної територіальної громади як юридичних осіб публічного права з найменуванням «Тетерівська сільська об’єднана територіальна громада Житомирського району Житомирської області».

5. Рішення обласної ради направити у Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України, Центральну виборчу комісію, Житомирську обласну державну адміністрацію, головне управління статистики у Житомирській області.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради Годованого Р.М. та постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.Й. Француз