• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять третя сесія                                                                          VIскликання

від 10.09.15 № 1608

Про затвердження передавального акта
Житомирського обласного навчально-курсового
комбінату  Житомирської обласної ради
і Статуту комунального підприємства
„Житомирський обласний навчально-курсовий
комбінат”  Житомирської обласної ради 

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 104-108 Цивільного кодексу України, ст. ст. 56-58 Господарського кодексу України, розглянувши поданий комісією з припинення Житомирського обласного навчально-курсового комбінату Житомирської обласної ради передавальний акт, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села  від 03.09.15, з питань бюджету і комунальної власності від 21.08.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити передавальний акт Житомирського обласного навчально-курсового комбінату  Житомирської обласної ради  (юридична адреса: 11701, Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Єрьоменка, 10)   згідно з додатком 1.

2. Затвердити Статут комунального підприємства „Житомирський обласний навчально-курсовий комбінат”  Житомирської обласної ради згідно з додатком 2.

3. Керівнику комунального підприємства „Житомирський обласний навчально-курсовий комбінат” Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

 

 

Голова обласної ради                                                                       В.Й. Француз

 

 

 

 

Додаток до рішення