• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

Втратило чинність згідно рішення обласної ради від 25.06.2020 №1966

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять третя сесія                                                                            VI скликання

від 10.09.15 № 1609

Про внесення змін та доповнень до рішення
обласної ради від 10.04.14  № 1159
„Про затвердження переліків та реєстру
об’єктів спільної власності територіальних
громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами
та доповненнями

Відповідно до статей 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 21.08.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до рішення обласної ради від 10.04.14  № 1159 „Про затвердження переліків та реєстру об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, зі змінами та доповненнями, а саме:

1.1. Виключити із додатка 1 „Перелік установ, організацій, що перебувають у спільній власності  територіальних громад  сіл, селищ, міст Житомирської області ” пункт 74:

„74. Комунальний заклад „Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей „Родина” Житомирської обласної ради”. 

1.2. Виключити із додатка 3 „Перелік нерухомого та рухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області і знаходиться на балансах суб’єктів господарювання інших форм власності” пункт 3:

„3. Частина виробничої будівлі за адресою: м. Житомир,  вул. Домбровського, 38, загальною площею 3884,4 кв. м, та склад металів загальною площею 72 кв. м., що перебуває на балансі Житомирського обласного Фонду соціального захисту інвалідів”. 

1.3. Доповнити рішення додатком 6 „Перелік земельних ділянок, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирської області” (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

 

 

Голова обласної ради                                                                            В.Й. Француз

 

 

 

 

Додаток до рішення