• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ


Тридцять третя сесія                                                                         VI скликання

від 10.09.15   № 1588

Про використання коштів
для надання разової грошової
допомоги малозабезпеченим
громадянам області

Керуючись ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням обласної ради від 17.03.11 № 127 «Про Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги», враховуючи те, депутати обласної ради Арешонков Володимир Юрійович, Дзюблик Павло Володимирович, Ревега Олександр Васильович достроково припинили свої повноваження та обрані народними депутатами України, Ставицький Едуард Анатолійович, Урангін Сергій Георгійович фактично проживають за межами України,  у зв’язку зі смертю депутатів обласної ради Говенка Ярослава Володимировича та Кравцова Олександра Олеговича, а також систематичною неявкою на засідання постійних комісій та сесій обласної ради депутатів обласної ради Вашешнікова Миколи Олександровича та Присяжнюка Романа Миколайовича, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 31.08.15, з питань бюджету і комунальної власності від 21.08.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати голові обласної ради Французу Віталію Йосиповичу право використати кошти в сумі 100 тис. грн., які виділені на 2015 рік депутатам обласної ради Арешонкову В.Ю., Дзюблику П.В., Ревезі О.В., Ставицькому Е.А., Урангіну С.Г., Говенку Я.В., Кравцову О.О., Вашешнікову М.О. та Присяжнюку Р.М. для надання разової грошової допомоги малозабезпеченим громадянам області.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради Годованого Р.М. та постійні комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування, з питань бюджету і комунальної власності.




Голова обласної ради                              В.Й. Француз 



 

Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

Тридцять третя сесія                                                                         VI скликання

від 10.09.15 № 1588

Про використання коштів

для надання разової грошової

допомоги малозабезпеченим

громадянам області

Керуючись ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням обласної ради від 17.03.11 № 127 «Про Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги», враховуючи те, депутати обласної ради Арешонков Володимир Юрійович, Дзюблик Павло Володимирович, Ревега Олександр Васильович достроково припинили свої повноваження та обрані народними депутатами України, Ставицький Едуард Анатолійович, Урангін Сергій Георгійович фактично проживають за межами України,  у звязку зі смертю депутатів обласної ради Говенка Ярослава Володимировича та Кравцова Олександра Олеговича, а також систематичною неявкою на засідання постійних комісій та сесій обласної ради депутатів обласної ради Вашешнікова Миколи Олександровича та Присяжнюка Романа Миколайовича, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування від 31.08.15, з питань бюджету і комунальної власності          від 21.08.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1.            Надати голові обласної ради Французу Віталію Йосиповичу право використати кошти в сумі 100 тис. грн., які виділені на 2015 рік депутатам обласної ради Арешонкову В.Ю., Дзюблику П.В., Ревезі О.В.,           Ставицькому Е.А., Урангіну С.Г., Говенку Я.В., Кравцову О.О.,       Вашешнікову М.О. та Присяжнюку Р.М. для надання разової грошової допомоги малозабезпеченим громадянам області.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради Годованого Р.М. та постійні комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування, з питань бюджету і комунальної власності.

Голова обласної ради                                                                    В.Й. Француз