• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2010

                                                                          
trizyb1
УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Другасесія                                                                              VIскликання

від 14.12.10   № 35  

Про передачу житлового будинку
у комунальну власність
територіальної громади
м. Радомишля

       Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про передачу об’єктів права державної  та комунальної власності”, враховуючи подання обласної державної адміністрації від 22.10.10 № 6012/51/2-10, рішення Радомишльської міської ради від 28.02.08 № 45, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 10.12.10, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати безоплатно житловий будинок за адресою: м. Радомишль,  вул. Петрівська, 38, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, з балансу Радомишльської загальноосвітньої школи-інтернату  І-ІІ ступенів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, Житомирської обласної ради у комунальну власність територіальної громади м. Радомишля.

2. Приймання-передачу житлового будинку оформити відповідно до чинного законодавства.

3. Радомишльській загальноосвітній школі-інтернатуІ-ІІ ступенів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, Житомирської обласної ради у місячний термін надати обласній раді акт приймання-передачі житлового будинку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови ради Чигиря М.А.

 

 

Голова ради                                                                             Й.А. Запаловський