• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2014

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Двадцята сесія                                                                               VI скликання

від 21.02.14   № 1120 

Про визначення умов оплати праці
голови обласної ради

         Відповідно до статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», обласна рада

ВИРІШИЛА:

Встановити голові обласної ради Французу Віталію Йосиповичу:

1.       Посадовий оклад, визначений постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 року № 512 «Про оплату праці керівників Верховної Ради та Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, обласних, Київської та                   Севастопольської міських рад», зі змінами.
2.       Здійснювати щомісяця преміювання згідно з пунктом 2 зазначеної постанови Кабінету Міністрів України у розмірі до 60 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час. Конкретний розмір премії встановлюється розпорядженням голови обласної ради.
3.       Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 «Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів», зі змінами, встановити  голові обласної ради надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.
4.       Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення, преміювання до державних та професійних свят у порядку, передбаченому чинним законодавством України.
5.       Відповідно до статті 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статті 33 Закону України «Про державну службу»  та постанови Кабінету Міністрів України від 03  травня 1994 року « 283 «Про порядок обчислення стажу державної служби», встановити щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 40 відсотків до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.
6.       Дане рішення є чинним і обов’язковим до виконання на період всього терміну перебування на посаді голови обласної ради.

 

 

Перший заступник
голови обласної ради                                                                    В.Ю. Арешонков