• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять четверта  сесія                                                                    VI скликання

від 15.10.15  № 1650

Про тимчасову зміну розподілу
орендної плати

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення господарської діяльності комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 09.10.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Орендну плату в сумі 497,3 тис. грн., яку передбачено перерахувати до обласного бюджету, відповідно до Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням обласної ради від 15.12.11 № 333, зі змінами, внесеними рішенням обласної ради від 22.11.12 № 697, спрямувати комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради.

2. Комунальному підприємству “Агенція з питань регіонального розвитку” Житомирської обласної ради кошти, отримані згідно з пунктом 1 цього рішення, використати на фінансову підтримку комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради у встановленому обласною радою порядку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

  

 

Голова обласної ради                                                                          В.Й. Француз