• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015

                                                               

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РІШЕННЯ

                                                                                                                                                                                                                                                 

Тридцять четверта сесія                                                                     VIскликання

від 15.10.15 № 1675

Про встановлення
орендної плати

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення обласної ради від 15.12.11 № 333 “Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 09.10.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити орендну плату у розмірі 1 грн.:

1.1. Житомирському комунальному книжково-газетному видавництву “Полісся”Житомирської обласної ради за користування приміщеннями загальною площею 1057,4 кв. м, які перебувають на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 17, до 31.12.15.

1.2. Громадській організації “Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Житомирській області” за користування приміщенням загальною площею 40,8 кв. м, яке перебуває на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Хлібна, 25, з 01.07.15 по 31.12.15.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

 

 

Головаобласної ради                                                                     В.Й. Француз