• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2015


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Тридцять четверта  сесія        VI скликання

від 15.10.15                        № 1670    

Про надання у користування мисливських угідь громадській
організації мисливсько –рибальський спортивний клуб «Смолівський»

Розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 26.08.15 №03-01/6200-15 та погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 21.08.15 №3830/19/2-15, клопотання громадської організації мисливсько –рибальський спортивний клуб «Смолівський» від 12.08.15 №7 щодо надання у користування мисливських угідь, керуючись статтями 21, 22, 23 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань Чорнобильської   катастрофи,    екології    та     використання  природних  ресурсів від 07.10.15, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити право користування мисливськими угіддями  площею 6313,1 га  ДП «Коростишівське ЛГ» на території Коростишівського району у зв’язку з  добровільною відмовою, на підставі подання Державного  агентства  лісових  ресурсів  України.

2. Надати у користування громадській організації мисливсько –рибальський спортивний клуб «Смолівський»  мисливські угіддя площею 6313,1,га, а саме: у Смолівському  лісництві  кв. 1-119 на території Коростишівського  району, терміном  на     25 років.

3. Громадській організації мисливсько–рибальський спортивний клуб «Смолівський:
 
3.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проекту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання даного виду робіт.

3.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

3.3. Для регулювання відносин, визначення  розміру  та порядку  внесення плати за користування мисливськими  угіддями укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.

3.4. Приступити до користування мисливськими угіддями лише після затвердження в установленому порядку проекту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань Чорнобильської катастрофи, екології та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                      В.Й. Француз