• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2015

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної ради

від 18.08.15 № 27

Про створення комісії з перевірки
Житомирського обласного краєзнавчого
музею Житомирської обласної ради

         Відповідно до Закону України «Про музеї та музейну справу», ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та з метою перевірки фактів, викладених у листі громадської організації «Рух Автомайдан Житомир» щодо перевірки наявності та стану експонатів музею:

1. Створити комісію з перевірки дотримання Житомирським обласним краєзнавчим музеєм Житомирської обласної ради у встановленому законодавством  порядку  обліку та зберігання музейних цінностей у наступному складі:

Годований Руслан Миколайович - заступник голови обласної ради, голова комісії;
Члени комісії:
Клименко Леся Миколаївна - головний спеціаліст відділу облікової та фондової роботи управління музейної справи та культурних цінностей Міністерства культури України;
Градовський Юрій Григорович - начальник управління культури обласної державної адміністрації;
Пасічник Олег Миколайович - заступник начальника відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради;
Прищепа Олександр Олександрович - обласний провідник організації українських націоналістів на Житомирщині;
Серафимович Лідія Олександрівна - головний спеціаліст відділу з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради;
Ярмошик Богдан Іванович - головний спеціаліст відділу культурно-мистецьких установ та охорони культурної спадщини управління культури облдержадміністрації.

2. Комісії здійснити перевірку дотримання Житомирським обласним краєзнавчим музеєм Житомирської обласної ради у встановленому законодавством  порядку стану зберігання фондів музею та підготувати відповідну інформаційну довідку.
    
3. Виконуючій обов’язки директора Житомирського обласного краєзнавчого музею Житомирської обласної ради Грузській Л.П. забезпечити оперативне та повне надання відповідної інформації, документів, необхідних для здійснення роботи комісії, а також доступ членів комісії до фондосховищ музею та інших приміщень, в яких зберігається музейне зібрання.
    
4. Голові комісії (Годований Р.М.) у триденний термін з дня закінчення перевірки надати обласній раді інформаційну довідку про результати проведення перевірки.
     
5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

 

       

Голова обласної ради                                                                  В.Й.  Француз