• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2015

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

 

від     22.04.15      № 16

Про внесення змін у
Порядок проведення іспиту
кандидатів на заміщення вакантних
посад посадових осіб
місцевого самоврядування
у виконавчому апараті обласної ради

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, затверджених розпорядженням голови обласної ради від 29.07.11 №33 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, Положення про порядок стажування   у виконавчому апараті обласної ради»:

1. Внести зміни у Порядок  проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради , затвердженого розпорядженням голови обласної ради від 29.07.11 №33 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, Положення про порядок стажування   у виконавчому апараті обласної ради», виклавши додаток 1 до нього у новій редакції (додається).

2. Додаток 1 до Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради, затвердженого розпорядженням голови обласної ради від 29.07.11 №33, вважати таким, що втратив чинність.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної ради Годованого Р.М.

              

 

Голова обласної ради                                                       В.Й. Француз

 

 

 

Додаток до розпорядження