• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2014

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної  ради

від 24.10.14 № 61

Про організаційні заходи щодо
забезпечення виконання Закону України
«Про очищення влади» у виконавчому
апараті обласної ради

         З метою забезпечення невідкладного і неухильного виконання вимог Закону  України   «Про  очищення  влади»,  на  виконання  приписів  пункту  2 Прикінцевих  та  перехідних  положень цього Закону, відповідно до частини 7 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою недопущення до участі у роботі виконавчого апарату обласної ради осіб, до яких застосовується заборона обіймати посади (перебувати на службі):

1. Утворити робочу групу із забезпечення виконання вимог Закону України «Про очищення влади»  у виконавчому апараті обласної ради у складі згідно з додатком.

2. Голові робочої групи:

2.1. Забезпечити здійснення перевірки відомостей, зазначених в особових справах працівників виконавчого апарату обласної ради для виявлення осіб, до яких застосовується заборона, зазначена в частині третій статті 1 Закону України «Про очищення влади» (неможливість протягом десяти років обіймати посади, щодо яких здійснюється очищення влади (люстрація)), на основі критеріїв, визначених частиною першою статті 3 цього Закону.

2.2. У разі виявлення осіб, зазначених у п. 2.1 розпорядження, направити голові обласної ради подання для вирішення питання про звільнення цих осіб з посад.

2.3. Вжити необхідних організаційних заходів щодо проведення перевірки посадових осіб виконавчого апарату обласної ради у порядку і в строки, визначені в статтях 4-7 Закону України «Про очищення влади».

3. Головному спеціалісту відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради Шольці Л.Б. довести зміст цього розпорядження до відома посадових та службових осіб виконавчого апарату обласної ради.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.Й. Француз

 

 

 

Додаток до розпорядження