• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2014

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 24.10.14 № 60

Про внесення змін у розпорядження
голови обласної ради від 19.01.11 № 5
«Про склад комітету з конкурсних
торгів», зі змінами

         У зв’язку із звільненням від роботи на час проходження військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, але не більше одного року, Петльова Сергія Анатолійовича, провідного спеціаліста загального відділу виконавчого апарату обласної ради, секретаря комітету з конкурсних торгів, відповідно до розпорядження голови обласної ради  від 25.04.14 № 70-К «Про внесення змін до розпорядження голови обласної ради від 01.04.14 № 62-К «Про проходження учбових військових зборів  Петльова С.А.», з метою організації та проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення діяльності виконавчого апарату обласної ради, депутатської діяльності, внести зміни у розпорядження голови обласної ради від 19.01.11 № 5 «Про склад комітету з конкурсних торгів», зі змінами від 26.12.13 № 66, а саме:

1. Вивести зі складу комітету з конкурсних торгів Петльова Сергія Анатолійовича, провідного спеціаліста загального відділу виконавчого апарату обласної ради, секретаря комітету з конкурсних торгів.

2. Ввести у склад комітету з конкурсних торгів Корнієцьку Оксану Миколаївну, провідного спеціаліста загального відділу виконавчого апарату обласної ради.

3. Покласти на Корнієцьку О.М. виконання обов’язків секретаря комітету з конкурсних торгів.

 

 

Голова обласної ради                                                        В.Й. Француз