• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2013

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

 

від 29.03.13 №37

Про внесення змін до розпорядження
голови обласної ради від 21.08.12 №27
„Про створення комісіїз оцінки
майна Житомирського комунального
комерціалізованого підприємства
„М’ясомолторг” Житомирської обласної ради
та призначення голови інвентаризаційної комісії”

У зв’язку з кадровими змінами та зважаючи на те, що термін дії оцінки майна Житомирського комунального комерціалізованого підприємства „М’ясомолторг” Житомирської обласної ради перевищує 6 місяців (протокол засідання комісії з оцінки майна від 13.03.13):

1. Внестизміни до розпорядження голови обласної ради від 21.08.12 №27„Про створення комісії з оцінки майна Житомирського комунального комерціалізованого підприємства„М’ясомолторг” Житомирської обласної ради та призначення голови інвентаризаційної комісії”, а саме:

1.1. Виключити зі складу комісії з оцінки майнаСардак Людмилу Андріївну, головного спеціаліста відділу з питань власності головного управління економіки облдержадміністрації та включити до її складу Котенка Анатолія Петровича, начальника відділу з питань власності департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва.

1.2. Визначити дату оцінки та дату інвентаризаціїЖитомирського комунального комерціалізованого підприємства „М’ясомолторг” Житомирської обласної ради - 31.03.13.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної ради Чигиря М.А.

 

 

Голова обласної ради                                                Й.А. Запаловський