• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2013

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

 

від 18.03.13       № 33

Про  проведення Першого міжнародного
турніру з міні-футболу серед працівників
органів місцевого самоврядування
на кубок голови обласної ради

Відповідно до статті 55 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні“ та на виконання рішення обласної ради від 15.12.11 № 328 ”Про обласну комплексну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2012 – 2016 роки“, з метою популяризації здорового способу життя та встановлення ділових контактів і дружніх стосунків між депутатами Житомирської, Вінницької та Гомельської (Білорусь) обласними радами:

1. Провести 29.03.13 у м. Житомирі Перший міжнародний турнір з міні-футболу серед працівників органів місцевого самоврядування на кубок голови обласної ради.

2. Затвердити Положення про проведення Першого міжнародного турніру з міні-футболу серед працівників органів місцевого самоврядування на кубок голови обласної ради (додається).

3. Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення  Першого міжнародного турніру з міні-футболу серед працівників органів місцевого самоврядування на кубок голови обласної ради (додається).

4. Голові організаційного комітету Арешонкову В.Ю. спільно з обласним відділенням Національного олімпійського комітету України та обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства ”Спартак“ забезпечити проведення Першого міжнародного турніру з міні-футболу серед працівників органів місцевого самоврядування на кубок голови обласної ради.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

 

Голова обласної ради                                                        Й.А. Запаловський