• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2012

trizyb1
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 07.06.12 № 17

Про Інструкцію з діловодства
в Житомирській обласній раді
та її виконавчому апараті

У зв’язку з набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.11 № 1242 "Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади», Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади", необхідністю внесення змін до діючої Інструкції з діловодства в Житомирській обласній раді та її виконавчому апараті:

1. Затвердити нову редакцію Інструкції з діловодства в Житомирській обласній раді та її виконавчому апараті (далі Інструкція), (додається).

2. Першому заступнику голови обласної ради Арешонкову В.Ю., заступнику голови обласної ради Чигирю М.А., керівникам структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради забезпечити вивчення і неухильне дотримання працівниками виконавчого апарату положень Інструкції.

3. Рекомендувати органам місцевого самоврядування Житомирської області розробити і затвердити власні інструкції з діловодства відповідно до даної Інструкції.

4. Вважати такими, що втратили чинність розпорядження голови обласної ради:

від 23.09.04 № 344 «Про Порядок здійснення контролю за виконанням документів в Житомирській обласній раді та її виконавчому апараті»;

від 05.05.05 № 193 «Про Інструкцію з діловодства в Житомирській обласній раді та її виконавчому апараті»;

від 07.08.06 № 404 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в Житомирській обласній раді та її виконавчому апараті»;

від 26.02.07 № 12 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в Житомирській обласній раді та її виконавчому апараті»;

від 24.07.07 № 34 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в Житомирській обласній раді та її виконавчому апараті»;

від 31.05.10 № 19 «Про внесення змін до Інструкції з діловодства в Житомирській обласній раді та її виконавчому апараті».

5. Контроль за дотриманням вимог Інструкції покласти на першого заступника голови ради Арешонкова В.Ю.

6. Начальнику загального відділу виконавчого апарату обласної ради Харчуку О.В. ознайомити з даним розпорядженням працівників виконавчого апарату обласної ради.

 



Голова ради                                                                         Й.А. Запаловський

 

Додатки до розпорядження