• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2012

trizyb1
У К Р А Ї Н А

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради

 

від 02.04.12          № 11/98

Про відзначення 75-річчя
утворення Житомирської області

 

         З метою належного відзначення 22 вересня 2012 року 75-річчя утворення Житомирської області:

1. Утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення 75-річчя утворення Житомирської області та затвердити його персональний склад згідно з додатком 1.

2. Затвердити план заходів з підготовки та відзначення 75-річчя утворення Житомирської області (додаток 2).        

3. Головам райдержадміністрацій, головам районних рад, міським головам, керівникам обласних управлінь, організацій та установ розробити та затвердити відповідні заходи, передбачивши в них проведення в районних центрах, містах, селищах, селах відповідних урочистостей, народних гулянь, культурних, спортивних та інших масових заходів.

4. Головному управлінню інформації та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Басова І.В.), Житомирській облдержтелерадіокомпанії  (Головецький В.М.) забезпечити широке висвітлення ходу підготовки та відзначення 75-річчя утворення Житомирської області.

5. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації  (Ємченко Г.Г.) забезпечити фінансування заходів за рахунок асигнувань, передбачених в обласному бюджеті на утримання відповідних галузей.

6. Головному управлінню інформації та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації про виконання даного розпорядження поінформувати облдержадміністрацію до 20 жовтня 2012 року.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Олещенка М.М. та першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

 

Голова державної адміністрації

 

Голова обласної ради

                              С.М.Рижук        

       Й.А.Запаловський

 

Додатки до розпорядження