• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2011

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 09.12.11 № 48

 Про захист персональних даних          

        На виконання законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.11 №616 «Про затвердження Положення про Державний реєстр баз персональних даних та порядок його ведення», з метою реалізації державної політики у сфері захисту персональних даних, урегулювання відносин, пов’язаних з їх захистом під час обробки, забезпечення для кожної людини її права на недоторканість особистого життя, зокрема щодо збирання інформації про особу, у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних:

1.Визначити:

1.1. Першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю. та керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Толочка І.М. уповноваженими особами, які організовують роботу та вирішують питання, пов’язані із захистом персональних даних у виконавчому апараті обласної ради.

1.2. Керівників відділів та сектору виконавчого апарату обласної ради відповідальними за організацію роботи, пов’язаної із захистом персональних даних при їх зборі та обробці у виконавчому апараті Житомирської обласної ради.

2.Затвердити зразок форми згоди щодо надання дозволу суб'єкта персональних даних на збір та обробку персональних даних згідно з додатком 1.

3.Створити бази персональних даних у виконавчому апараті Житомирської обласної ради та визначити відповідальних осіб, які організовують роботу, пов’язану із захистом персональних даних, згідно з додатком 2.

4.Керівникам структурних підрозділів виконавчого апарату обласної ради:

4.1.  До 20 грудня 2011 року вжити заходів щодо підготовки та подачі заяв про реєстрацію баз персональних даних, які є у виконавчому апараті обласної ради, на державну реєстрацію згідно з вимогами статті 9 Закону України «Про захист персональних даних» та постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.11 № 616 «Про затвердження Положення про Державний реєстр баз персональних даних та порядок його ведення».    

4.2. Забезпечити використання інформації про персональні дані фізичних та юридичних осіб лише за згодою їх власників, не допускати доступу сторонніх осіб, що може призвести до розголошення або втрати інформації, обробку, зберігання та використання відповідно до чинного законодавства.

4.3.  Визначити відповідальну особу, на яку покладено обов'язок організовувати роботу, пов'язану із захистом персональних даних при їх обробці, та внести зміни до посадових інструкцій працівників виконавчого апарату обласної ради.

5.Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю. та керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Толочка І.М.

 

 

Голова ради                                                                                 Й.А. Запаловський