• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2011

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

від 29.07.11 № 33

Про затвердження Порядку проведення конкурсу
на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування
у виконавчому апараті обласної ради,
Положення про порядок стажування у
виконавчому апараті обласної ради

           Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.02 №169, Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого спільним наказом Головного управління державної служби України та Української Академії державного управління при Президентові України від 10.05.02 №30/84, Положення про   порядок стажування   у   державних   органах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України   від 01.12.94 №   804:

1. Затвердити Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради у новій редакції згідно з додатком 1.

 2. Затвердити Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті обласної ради згідно з додатком 2.

 3. Затвердити Положення про порядок стажування у виконавчому апараті обласної ради згідно з додатком 3.

 4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної ради від 18.09.02 № 220 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб у виконавчому апараті обласної ради, Положення про порядок стажування при прийнятті на службу у виконавчий апарат обласної ради та складу конкурсної комісії».

 

 

Голова ради                                                                     Й.А. Запаловський    

 

Додатки до розпорядження