• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2012

trizyb1
УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови обласної ради

 

від 20.11.12          № 36

Про підсумки обласного конкурсу
серед сільських і селищних рад
на кращий санітарний стан та
благоустрій території у 2012 році

Відповідно до рішень обласної ради від 17.05.11 № 174 "Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 "Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території", з урахуванням змін і доповнень", протоколу засідання комісії з проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території від                      2 листопада 2012 року:

1. Визнати переможцями конкурсу у 2012 році:

По першій зоні:

 

Кам’янську сільську раду
Олевського району

Ушомирську сільську раду
Коростенського району

перше місце

 
друге місце

Тетірську сільську раду
Червоноармійського району

третє місце

 

По другій зоні:

 

Великонизгірецьку сільську раду
Бердичівського району

Миролюбівську сільську раду
Попільнянського району

Трощанську сільську раду
Чуднівського району

перше місце

 
друге місце


третє місце

2. Нагородити переможців конкурсу:

Кам’янську сільську раду Олевського району і Великонизгірецьку сільську раду Бердичівського району премією в сумі 20 тис. грн. кожну;                                  

Ушомирську сільську раду Коростенського району і Миролюбівську сільську раду Попільнянського району премією в сумі 13 тис. грн. кожну;    

Тетірську сільську раду Червоноармійського району і Трощанську сільську раду Чуднівського району премією в сумі 8 тис. грн. кожну.

 3. Нагородити грошовою винагородою в розмірі 4 тис. грн.:
Кам’янського сільського голову Олевського району Осипчука Якова Миколайовича (ідентифікаційний номер 2739404490, с. Кам’янка, вул. Кірова, 33);
Великонизгірецького сільського голову Бердичівського району Білика Анатолія Антоновича (ідентифікаційний номер 2118705655, с. В. Низгірці, вул. Бердичівська, 42).

 4. Нагородити грошовою винагородою в розмірі 3 тис. грн.:
Ушомирського сільського голову Коростенського району Малу Людмилу Рафаїлівну (ідентифікаційний номер 2041312826, с. Ушомир, вул. Першотравнева, 12);
Миролюбівського сільського голову Попільнянського району Довганя Миколу Павловича (ідентифікаційний номер 1877915755, смт Попільня, вул. Хмельницького, 53, кв. 6);

5. Нагородити грошовою винагородою в розмірі 2 тис. грн.:
Тетірського сільського голову Червоноармійського району Загурського Владислава Владиславовича (ідентифікаційний номер 2476103334, с. Тетірка, пров. Річний, 7);
Трощанського сільського голову Чуднівського району Мельник Тетяну Петрівну (ідентифікаційний номер 2428614922, с. Троща, вул. Чуднівська, 2).

6. Відзначити роботу з дотримання належного санітарного стану та проведення благоустрою територій Андрієвицького сільського голови Ємільчинського району Карпенка Олександра Володимировича, Ленінського сільського голови Радомишльського району Волинця Віктора Миколайовича, Радчанського сільського голови Народицького району Бортник Наталії Володимирівни, Водотиївського сільського голови Брусилівського району Селюченка Ігоря Борисовича, Коростківського сільського голови Любарського району Осіпчук Галини Михайлівни, Іванківського сільського голови Андрушівського району Гарбар Ніни Анатоліївни.

7. Заступнику керуючого справами, начальнику організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради Дишлевій Н.І.:
7.1. Подати до 28.11.12 до бухгалтерії обласної ради письмові повідомлення із банківськими реквізитами відповідних сільських рад – переможців обласного конкурсу для перерахування коштів.
7.2. Підготувати до 25.11.12 свідоцтва обласної ради про присвоєння призових місць переможцям конкурсу для вручення їх на обласному форумі місцевого самоврядування «Сильна громада-сильна держава», присвяченому Дню місцевого самоврядування.
7.3. Підготувати інформацію про підсумки обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території у 2012 році і розмістити її на веб-сайті обласної ради та в засобах масової інформації.

8. Заступнику начальника загального відділу, головному бухгалтеру виконавчого апарату обласної ради Слюсарь О.В., відповідно до                          п. 4 Положення про обласний конкурс серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території, затвердженого рішенням обласної ради від 17.05.11 № 174 "Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.03.04 № 384 "Про проведення обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій території", з урахуванням змін і доповнень", до 08.12.12 перерахувати відповідним сільським радам – переможцям обласного конкурсу – грошові премії та виплатити грошові винагороди сільським головам.

9. Відповідним сільським радам – переможцям обласного конкурсу – після отримання грошових премій і проведення видатків подати до бухгалтерії обласної ради до 20 січня 2013 року звіти про використання коштів з відмітками органів Державної казначейської служби про проведення відповідних видатків.

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Арешонкова В.Ю.

 

 

Голова обласної ради                                                            Й.А. Запаловський