• Номер скликання: 6 скликання
  • Тип документа: Розпорядження
  • Рік документа: 2011


УКРАЇНА
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови обласної ради

 

від  05.09.11  №  35

Про внесення   змін
до розпорядження від 25.11.10
№  39 «Про розподіл обов’язків між
головою, першим заступником,
заступником голови обласної ради
та керуючим справами
виконавчого апарату обласної ради»

 

 

Внести зміни до розпорядження від 25.11.10 №  39 «Про розподіл обов’язків між головою, першим заступником, заступником голови обласної ради та керуючим справами виконавчого апарату обласної ради», а саме:

підпункт 1.10 пункту 1 викласти у наступній редакції:

«1.10. Виступає розпорядником бюджетних коштів на утримання ради і виконавчого апарату. Видає в межах своїх повноважень розпорядження. Має право першого підпису рахунків, платіжних доручень та інших банківських, фінансових та господарських документів.»;

підпункт 2.11 пункту 2 викласти у наступній редакції:

«2.11. Контролює фінансово-господарську діяльність, виконання кошторису обласної ради, використання коштів, які надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва на спеціальний рахунок обласної ради. Підписує рахунки, дозволи на надання матеріальної допомоги громадянам, документи матеріально-фінансової звітності, інші документи, що не потребують підпису першої особи, постійно інформує голову ради про матеріально-фінансове забезпечення діяльності ради. Має право першого підпису платіжних доручень та інших банківських, фінансових та господарських документів».

 

 

 

Голова ради                                                                                      Й.А. Запаловський