• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Десята  сесія                                                                                      VII скликання

від 06.04.17 № 628

Про внесення змін та затвердження  у новій
редакції Статуту комунального
підприємства „Аптека „Міжлікарняна”
Житомирської обласної ради

    Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи звернення комунального підприємства „Аптека „Міжлікарняна” Житомирської обласної ради від 20.03.17 №21, рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 29.03.17, з питань бюджету і комунальної власності від 03.04.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:  

1. Змінити адресу комунального підприємства „Аптека „Міжлікарняна” Житомирської обласної ради з Україна, Житомирська область, м. Житомир,   вул. Якіра, 18, на Україна, Житомирська область, м. Житомир, вул. Троянівська, 18.

2. Сформувати статутний капітал комунального підприємства „Аптека „Міжлікарняна” Житомирської обласної ради у розмірі 100 грн. грошовими коштами.

3. Внести зміни та затвердити у новій редакції Статут комунального підприємства „Аптека „Міжлікарняна” Житомирської обласної ради (додається).  

4. Керівнику комунального підприємства „Аптека „Міжлікарняна” Житомирської обласної ради забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту у новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова  обласної  ради                                                                              В.В. Ширма

Додаток до рішення