• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ  

Десята сесія        VIІ скликання

від 06.04.17  №  556          

 Із змінами, внесеними згідно з рішенням Житомирської обласної ради  від 28.07.2017 №706
 Про   розподіл використання коштів, що надходять у порядку
відшкодування   втрат  сільськогосподарського   та  
лісогосподарського   виробництва,
на 2017 рік

На виконання статті 209 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від  28.03.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити розподіл використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на 2017 рік:

1.1. Шляхом надання субвенції відповідним сільським радам на проведення нормативної грошової оцінки земель у межах населених пунктів, згідно з додатком.


1.2.     Шляхом надання субвенції у сумі 800,00 тис. грн. Бігунській сільській раді Овруцького району на продовження робіт з охорони земель, відповідно до робочого проекту  «Реконструкція протиерозійних гідротехнічних споруд на землях Словечансько-Овруцького кряжу   на території  Бігунської сільської ради Овруцького району  Житомирської області».

      
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села.

 

 

 

Голова обласної  ради                                        В.В. Ширма

Додаток до рішення

Додаток до рішення до 28.07.2017