• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 


trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Десята сесія                                                                                            VІІ скликання

від 06.04.17 № 557                                                                

Про Програму матеріально-технічного
забезпечення, підвищення спроможності
та поліпшення умов несення служби особовим
складом Житомирського прикордонного загону
та Управління Служби безпеки України
в Житомирській області на 2017 – 2020 роки

Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про Службу безпеки України», «Про боротьбу  з тероризмом», статті 2 Закону України «Про державний кордон України»,   статей 19, 22, 27, 28 Закону України «Про Державну прикордонну службу України», Указу Президента України від 14 квітня 1999 року  № 379/99 «Про Положення про Антитерористичний центр та його координаційні групи при регіональних органах Служби безпеки України»       (зі змінами та доповненнями), постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2016 року № 92 «Про затвердження Положення про єдину державну систему запобігання, реагування і припинення терористичних актів та мінімізації їх наслідків», Бюджетного кодексу України, з метою покращення матеріально-технічного забезпечення, підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби особовим складом Житомирського прикордонного загону та Управління Служби безпеки України в Житомирській області, розглянувши подання обласної державної адміністрації  від 23.03.17 № 1213/51/2-17, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 03.04.17,  з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 27.03.17,                             обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму матеріально-технічного забезпечення, підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби особовим складом Житомирського прикордонного загону та Управління Служби безпеки України в Житомирській області на 2017 – 2020 роки (додається).

2. Головним виконавцем та розпорядником коштів, які виділятимуться з обласного бюджету для виконання заходів Програми, визнати Житомирську обласну державну адміністрацію.

3. Командуванню Житомирського прикордонного загону та Управлінню Служби безпеки України в Житомирській області щороку до 01 лютого інформувати обласну раду про використання коштів, виділених в рамках зазначеної Програми.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань з питань бюджету і комунальної власності.    

 

 

Голова обласної ради                                      В.В. Ширма

Додаток до рішення