• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ


Одинадцята сесія                                                                             VII скликання

від 25.05.17   № 675

Про направлення на навчання
Вілівчука М.О.

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2013 № 255 «Про затвердження положень про прийом, стажування в органах державної влади і органах місцевого самоврядування слухачів, працевлаштування випускників Національної академії державного управління при Президентові України, а також переліку органів державної влади, органів місцевого самоврядування, в яких проводиться у 2013-2018 роках стажування слухачів Національної академії», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності  від 15.05.2017, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Направити заступника головиобласноїради Вілівчука Максима Олександровича на навчання до Національної академії державного управління при Президентові України.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Голова обласної ради                                                            В.В. Ширма