• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017


                                                          
trizyb1 
Україна

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
 РІШЕННЯ

Одинадцята сесія                                     VII скликання

від 25.05.17  № 689                                    

Про внесення змін у рішення обласної
ради від 23.02.2017 № 539    

           Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання обласної державної адміністрації  від 18.05.17 № 2238/51/2-17, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 22.05.17, з питань бюджету і комунальної власності  від 22.05.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення обласної ради від 23.02.2017 № 539 «Про  затвердження Програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції у     2017 році у новій редакції», а саме:

1.1.    Назву Програми викласти у новій редакції:
«Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції,  членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області у 2017 році».
1.2. Пункт 8 розділу VIII «Порядок використання коштів та надання учасникам антитерористичної операції грошової допомоги для проведення лікування та проходження реабілітації за межами області і за кордоном» додатка викласти у такій редакції:
«На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації щодо надання грошової допомоги, управлінням охорони здоров’я облдержадміністрації формуються списки громадян, яким надано допомогу, та із супровідним листом надаються Житомирському обласному центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат. Сформовані списки подаються у відділення УДППЗ «Укрпошта» для відправлення поштовим переказом або у банківські установи для зарахування на поточні рахунки одержувачів коштів у сумі згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації із зазначенням «Грошова допомога для лікування.».

2. У рядку 2 пункту 8 «з них: коштів обласного бюджету»  розділу І «Загальна характеристика Програми»  додатка цифру 11 944,3 замінити цифрою 12 447,3.

3. У рядку 2 графи 2 «Всього витрат на виконання Програми, тис. грн.» таблиці розділу Х  «Ресурсне забезпечення Програми» додатка цифру 11 944,3 замінити цифрою 12 447,3.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів.

 

 

Голова обласної ради                                                                     В.В. Ширма