• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята сесія                                                                      VII скликання

від 25.05.17 № 655                      

Про зміну розміру
орендної плати

Відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення обласної ради від 15.12.11 № 333 “Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 22.05.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити орендну плату у розмірі 1 грн. на 2017 рік:

1.1. Житомирській обласній організації Національної спілки письменників України за користування приміщенням загальною площею 19,4 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою:
м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 2.

1.2. Молодіжній громадській організації “АРТ-Село” за користування приміщенням загальною площею 53,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

1.3. Житомирській дитячо-юнацькій спортивній школі “Старт” Житомирської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна” за користування приміщенням загальною площею 32,76 кв. м, яке перебуває на балансі Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою:
м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 10.

1.4. Житомирському обласному фонду соціального захисту інвалідів за користування приміщеннями загальною площею 110,3 кв. м, які перебувають на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходяться за адресою: м. Житомир,
вул. Домбровського, 38.

1.5. Житомирській обласній організації Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” за користування приміщенням загальною площею 25,09 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38.

1.6. Громадській організації “Житомирська обласна федерація греко-римської боротьби” за користування приміщенням загальною площею
38,0 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25.

1.7. Комунальному підприємству “Житомирміськгаз” Житомирської міської ради за користування приміщенням загальною площею 34,9 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради і знаходиться за адресою:
м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/14.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                         В.В. Ширма