• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Одинадцята сесія                                                                                   VІІ скликання

від 25.05.17                      № 688        

Про проведення додаткових
аукціонних торгів з продажу
необробленої деревини суб’єктам
господарювання деревообробної
галузі, що здійснюють діяльність
на території області

Керуючись частиною другою статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення потреби суб’єктів господарювання деревообробної галузі, що здійснюють діяльність на території області у лісосировині для подальшої її переробки, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 18.05.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Доручити Житомирському обласному комунальному агролісогосподарському підприємству «Житомирагроліс» Житомирської обласної ради, рекомендувати державним лісогосподарським підприємствам області, товарним біржам «Всеукраїнська лісова біржа» та «Товарна біржа «Житомирські торги»:

1.1. Спільно, на конкурентних засадах, проводити додаткові аукціонні торги з продажу необробленої деревини дуба суб’єктам господарювання деревообробної галузі, які здійснюють діяльність на території області, в обсязі не меншому, ніж 30% від загального обсягу, який щоквартально пропонується для продажу на аукціонних торгах.

1.2. Розробити регламент проведення додаткових аукціонних торгів з продажу необробленої деревини, у якому, зокрема, передбачити механізм формування обсягу необробленої деревини для реалізації суб’єктам господарювання деревообробної галузі, які здійснюють діяльність на території області, та забезпечувати своєчасне інформування місцевих товаровиробників про дату їх проведення.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

Голова обласної ради                                                              В.В. Ширма