• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

  
trizyb1
Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
 РІШЕННЯ


Дванадцята   сесія        VIІ скликання

від   27.07.17                        № 733   

Про надання у користування мисливських угідь
громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»


Розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 10.07.17 №03-11/4592-17, погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 29.06.17 № 2996/19/2-17, клопотання громадської організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»  від 27.06.17, керуючись статтями 21, 22  Закону України «Про мисливське господарство та полювання», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів          від 27.07.17,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

    1. Надати додатково у користування громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»  мисливські угіддя  загальною площею 928,0 га  на землях дочірнього підприємства «Ємільчинський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на території Ємільчинського району,  у тому числі площею 318,0 га у межах кварталів    №№ 4-6 Сербівського лісництва на території Березниківської сільської ради, площею 323,0 га у межах кварталів    №№ 33,35,36  Сербівського лісництва на території Сергіївської сільської ради, площею 110,0 га в межах кварталу № 63 Ємільчинського лісництва на території Малоглумчанської сільської ради, площею 177,0 га  у межах кварталів №№   96, 98 Ємільчинського лісництва на території Медведівської сільської ради,  визначивши  загальну площу   мисливських  угідь 4337,0 га та строк користування   25  років.

2. Громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»:
 
2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проекту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання даного виду робіт.

2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

2.3. З метою регулювання відносин, визначення  розміру  та порядку  внесення плати за користування мисливськими  угіддями, укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.

2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями після затвердження в установленому порядку проекту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.



Голова обласної ради                                         В.В. Ширма    























 

Україна

ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

  РІШЕННЯ

Дванадцята   сесія

VIІ скликання

від   27.07.17                 

  № 733

Про надання у користування мисливських угідь громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»

Розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 10.07.17 №03-11/4592-17, погодження Житомирської обласної державної адміністрації від 29.06.17 № 2996/19/2-17, клопотання громадської організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»  від 27.06.17, керуючись статтями 21, 22  Закону України «Про мисливське господарство та полювання», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів          від 27.07.17,  обласна рада

ВИРІШИЛА:

            1. Надати додатково у користування громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»  мисливські угіддя  загальною площею 928,0 га  на землях дочірнього підприємства «Ємільчинський лісгосп АПК» Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради на території Ємільчинського району,  у тому числі площею 318,0 га у межах кварталів    №№ 4-6 Сербівського лісництва на території Березниківської сільської ради, площею 323,0 га у межах кварталів    №№ 33,35,36  Сербівського лісництва на території Сергіївської сільської ради, площею 110,0 га в межах кварталу № 63 Ємільчинського лісництва на території Малоглумчанської сільської ради, площею 177,0 га  у межах кварталів №№   96, 98 Ємільчинського лісництва на території Медведівської сільської ради,  визначивши  загальну площу   мисливських  угідь 4337,0 га та строк користування   25  років.

2. Громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Медведово»:

 

2.1. Забезпечити упорядкування мисливських угідь, замовивши виготовлення проекту організації і розвитку мисливського господарства у спеціалізованій організації, яка має ліцензію на виконання даного виду робіт.

2.2. Укласти договір щодо умов ведення мисливського господарства з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства.

          2.3. З метою регулювання відносин, визначення  розміру  та порядку  внесення плати за користування мисливськими  угіддями, укласти відповідні договори з власниками або користувачами земельних ділянок, на яких знаходяться ці угіддя.

      2.4. Приступити до користування мисливськими угіддями після затвердження в установленому порядку проекту організації і розвитку мисливського господарства, укладення договору щодо умов ведення мисливського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

Голова обласної ради

   

                             В.В. Ширма