• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                       VІI скликання

від   27.07.17 № 748

Про внесення змін у рішення
обласної ради від 26.09.16 № 371

Керуючись   статтею 43  Закону України «Про місцеве самоврядування    в Україні», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.17     № 353 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 та визнання такими, що втратили чинність, деяких  постанов  Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійної  комісії обласної  ради  з питань бюджету і  комунальної  власності   від 24.07.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни у рішення обласної радивід 26.09.16 № 371 «Про визначення умов оплати праці голови обласної ради», а саме:

1.1.  Пункт 1 викласти у наступній редакції:

         «1. Встановити голові обласної ради Ширмі Володимиру Васильовичу посадовий оклад, визначений постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 24.05.17 № 353.

Здійснювати щомісяця  преміювання голови обласної ради, передбачене абзацом 2 пункту 6 зазначеної вище постанови Кабінету Міністрів України, у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг, вислугу років, за особливий характер роботи та інтенсивність праці за фактично відпрацьований час у межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату обласної ради.»;

  1. 2.У пункті 2 слова «постанови Кабінету Міністрів України від 20.12.93 № 1049 «Про надбавки за вислугу років для працівників органів виконавчої влади та інших державних органів» замінити словами «постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами».

1.3. У пункті 3 слова «постанови Кабінету Міністрів України від 13.12.99 № 2288 «Про впорядкування умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури,  судів  та   інших органів» замінити словами «постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.06 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», зі змінами», слова «надбавку за науковий ступінь Кандидата економічних наук у розмірі 15 відсотків посадового окладу» замінити словами «доплату за науковий ступінь Кандидата економічних наук у розмірі 5 відсотків посадового окладу.».

1.4. Пункт 5 викласти у наступній редакції:

           «5. Надавати голові обласної ради матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату обласної ради. Індексацію заробітної плати проводити згідно із чинним законодавством. Преміювання голови обласної ради до Дня Конституції України, Дня Незалежності України та Дня місцевого самоврядування здійснювати у розмірі посадового окладу в межах затвердженого фонду оплати праці працівників виконавчого апарату обласної ради.».

2. Начальнику управління, головному бухгалтеру управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту виконавчого апарату обласної ради Слюсарь О.В. здійснити відповідний перерахунок заробітної плати згідно з вимогами чинного законодавства з 26 травня 2017 року.

        

Голова обласної ради                                                                    В.В. Ширма