• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                                  VІІ скликання

від 27.07.17   № 736    

Про зміни меж і площі
існуючого об’єкта природно -
заповідного фонду
місцевого значення

         Відповідно до статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», статті 53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України»,   враховуючи    подання   обласної   державної адміністрації від 12.06.17 № 2684/51/2-17, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 21.07.17, обласна рада

ВИРІШИЛА :

1. Вилучити зі складу ландшафтного заказника місцевого значення  «Гамарня» земельні ділянки, на яких розміщені  Малинський  лісотехнічний  коледж та його підсобне  господарство, загальною площею 14,8272га.

2. Включити у його склад земельні ділянки на території ДП «Малинський  лісгосп  АПК» площею 16,5 га (квартал № 10 Ворсівського  лісництва: виділи №№ 20, 23-31).

3. Головному управлінню Держгеокадастру у Житомирській області внести відомості про землі  природно-заповідного фонду у державний   земельний кадастр.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.В. Ширма