• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дванадцята сесія                                                                              VII скликання

від     21.07.2017                    № 762

Про внесення змін
у рішення обласної ради
від 21.07.2016    № 321

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 19 Закону України «Про засади державної регіональної політики», постанови Кабінету Міністрів України від 11.02.16 № 258 «Про затвердження Типового положення про агенцію регіонального розвитку», з метою соціально-економічного розвитку регіону, використання внутрішнього потенціалу, формування інвестиційної привабливості та залучення інвестицій у розвиток області, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності від 21.07.2017, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни у рішення обласної ради від 21.07.2016    № 321 «Про заснування установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області», виклавши п. 2 у такій редакції:

«2. Уповноважити голову Житомирської обласної ради Ширму Володимира Васильовича представляти інтереси засновника Установи при вирішенні організаційно-правових питань з її утворення, обрання (призначення) органів її управління та підписанні установчих документів Установи за погодженням з не менше двох третіх керівників депутатських фракцій в обласній раді.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

 

 

Голова обласної ради                                                         В.В. Ширма