• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

trizyb1Україна
ЖИТОМИРСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ

Тринадцята сесія   VIІ скликання
від   02.11.17 № 843  

Про припинення права  користування частиною мисливських угідь
державному підприємству  «Житомирське лісове господарство»

         Розглянувши подання  Державного  агентства  лісових  ресурсів  України від 05.09.17 №03-11/6868-17, керуючись статтями 21, 23 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від _26.10.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити право користування частиною мисливських угідь державному підприємству  «Житомирське лісове господарство»  площею     5196,4 га на території Житомирського району, в кварталах №№ 1-99 Левківського лісництва ДП «Житомирське лісове господарство», у зв’язку з добровільною відмовою від користування.

2. Житомирському обласному управлінню лісового та мисливського господарства внести відповідні зміни у договір щодо умов ведення мисливського господарства із державним підприємством  «Житомирське лісове господарство».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

 

Голова обласної ради                                                                  В.В. Ширма