• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

                                                                                                               

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Чотирнадцята сесія                                                                         VIІ скликання

від 21.12.17 № 913

Про надання згоди ФОП Парфентієву Ю.О.
на здійснення невід’ємних поліпшень
орендованого майна

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення обласної ради від 22.11.12 № 675 “Про затвердження Порядку надання орендарю згоди обласної ради на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області”, враховуючирекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності
від 18.12.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду ФОП Парфентієву Ю.О. на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна загальною площею 106,0 кв. м, що перебуває на балансі комунального закладу “Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти” Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 15, відповідно до кошторисної документації 73.2017-К, розробником якої є ПП “Здобуток ІІ”, на граничну суму 821,73076 тис. грн. з ПДВ, що становить 80,4 % від ринкової вартості майна, за яким воно було передано в оренду.

2. Відшкодування вартості здійснених невід’ємних поліпшень орендованого майна буде зараховано при приватизації об’єкта оренди.

3. Здійснені ФОП Парфентієвим Ю.О. невід’ємні поліпшення орендованого майна понад погоджений обласною радою граничний обсяг витрат відшкодуванню не підлягають і є спільною власністю територіальних громад області.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.               

 

 

Голова обласної ради                                                                      В.В. Ширма