• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

 

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Чотирнадцята сесія                                                                                VII скликання

від 21.12.17 № 907

Про закріплення на праві господарського
відання нерухомого майна

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43, статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 4 Закону України  “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, розглянувши лист комунального підприємства по експлуатаціїї адмінбудинків Житомирської обласної ради від 21.11.17 № 305, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності  від 18.12.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Закріпити за комунальним підприємством по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради нерухоме майно на праві господарського відання , а саме:

1.1. Адмінприміщення за адресою: Житомирська обл., м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, загальною площею 5992,7 кв.м, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст в особі Житомирської обласної ради, частка власності якої становить 1/1.

1.2. Нежитловий будинок з будівлею гаража за адресою: Житомирська обл., м. Житомир, вул. Чуднівська, 105, загальною площею 4186,7 кв.м, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст в особі Житомирської обласної ради, частка власності якої становить 1/1.

2. Директору комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради Галичу М.А. забезпечити здійснення державної реєстрації іншого речового права – права господарського відання нерухомого майна, зазначеного у пунктах 1.1 та 1.2 цього рішення, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                    В.В. Ширма