• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Чотирнадцята сесія                                                                            VIIскликання

від 21.12.17 № 897

Про внесення змін та затвердження
в новій редакції Положення
про комунальну установу
“Коростенський геріатричний пансіонат
для ветеранів війни та праці”
Житомирської обласної ради

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування    в    Україні”, враховуючи   пропозиції обласної державної адміністрації від 23.11.17 № 5594/51/2-17,  рекомендації   постійних   комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 13.12.17, з питань бюджету і комунальної власності  від 18.12.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1.Змінити адресу  місцезнаходження комунальної установи “Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці” Житомирської обласної ради з 11500, Україна, Житомирська область, м. Коростень, вул. Котовського, 81, на 11500, Україна, Житомирська область,  м. Коростень, вул. Григорія Сковороди, 81.

2. Внести зміни та затвердити в новій редакції Положення про комунальну установу “Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці” Житомирської обласної ради(додається).

3.  Керівнику комунальної установи “Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці” Житомирської обласної ради  забезпечити здійснення державної реєстрації Положення в новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний термін.

4. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                           В.В. Ширма

Додаток до рішення