• Номер скликання: 7 скликання
  • Тип документа: Рішення
  • Рік документа: 2017

trizyb1
Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Чотирнадцята сесія                                                                                 VII скликання

від 21.12.17 № 898

Про зміну назви та затвердження
Статуту  комунальної установи
“Обласний спеціалізований будинок дитини”
Житомирської обласної ради в новій редакції

Відповідно до ст.ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве    самоврядування    в    Україні”, враховуючи   пропозиції обласної державної адміністрації від 23.11.17 № 3595/51/2-17,  рекомендації   постійних   комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 13.12.17, з питань бюджету і комунальної власності  від 18.12.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити назву обласного спеціалізованого будинку дитини Житомирської обласної ради на комунальну установу “Обласний спеціалізований будинок дитини” Житомирської обласної ради.

2. Змінити місцезнаходження: з 11708, Україна, Житомирська область,  м. Новоград-Волинський, вул. Радянська, 64, на 11708, Україна, Житомирська область,  м. Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану, 64.

3. Внести зміни та затвердити Статут комунальної установи “Обласний спеціалізований будинок дитини” Житомирської обласної ради в новій редакції (додається).

4. Головному лікарю комунальної установи “Обласний спеціалізований будинок дитини” Житомирської обласної ради Радченку В.О. забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту в новій редакції, про що повідомити обласну раду в місячний  термін.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

Голова обласної ради                                                                           В.В. Ширма

Додаток до рішення